+46733761897
Tjuonajokk » Boendet i Tjuonajokk

Boendet i Tjuonajokk brukar vi beskriva som enkelt men bekvämt, du bor i stuga med eller utan kokmöjlighet. Nära till älven, restaurangen och bastun. I alla stugor finns ström från solceller (12V), för att driva lampor m.m. Gasolkamin ger skön värme om det behövs. Våningssängar i klassisk fjällstugestil eller hotellsängar, du väljer. Välj till lakan och handduk, slutstäd och service som vattenhämtning. Här hittar du våra olika koncept:

Stuga dubbelrum      Vildmarksstuga     Lyan

 

 

Det nya huset för säsongen 2018!

 

Om du har besökt Tjuonajokk under föregående säsong så har du sett det med dina egna ögon. Det nya huset förbättrar boendestandarden i Tjuonajokk med nya enkelrum, dubbelrum, bastu och duschar. Huset är nu tillgängligt för bokning sommaren 2018! Boka den per rum eller hela huset för ett sälskap. Huset har totalt 11 bäddar. Välkommen till den nya boendestandarden i Tjuonajokk. 

 

Bastun

I vår vedeldade bastu nere vid Kaitumälvens strand njuter du efter dagens strapatser, här byter ni fiskehistorier och tar en skön dusch innan middagen. Konceptet är att bastun är gratis, men du köper själv din ved i vår butik. Enligt många har vi en av världens vackraste utsikter från vårt relax-rum. Missa inte.