+46733761897
Paket & Priser » Ammarnäs: Drömöring

Ammarnäs stoltserar med ett av de mest storväxta bestånden av brunöring som existerar. Våra guider är skickliga nattsökare med många stora fiskar i bagaget. Låt oss hjälpa dig till din drömöring i detta exklusiva upplägg.

Specialsträckor
Paketet inkluderar två dygns fiske på specialsträckor. Detta är områden som har en särskilld kvottering och är de besta sträckorna i älven. Detta ger er ensamrätt till fisket för dessa dagar. De valbara sträckorna är Sjöforsen, Järnforsen och Övre Forsen. Platserna på dessa kvoterade sträckor är eftertraktade men vi har möjlighet att förboka dessa. Val utav sträckor görs vid bokning, vi hjälper dig självklart med detta! 

Fisket
Fisket bedrivs både dagtid och nattetid. I detta paket tillåter vi endast flugfiske. Rekommenderad utrustning är ett enhandsspö i klass 7-8 med en lina i slow intermediate eller med sjunkspets. Aletnativt ett lättare tvåhandsspö eller switch-spö. Även om ni har hjälp utav en guide i detta paket så är en viss erfarenhet utav flugfiske ett krav för en trevlig upplevelse. Senare delen utav säsongen sker fisket många gånger under norrskenet vilket är en mycket minnesvärd upplevelse.

Fiskekort
Paketet inkluderar ett fiskekort för hela vistelsen som upplåter fiske på Kraddseles allmänna fiskekortsområde.  

Säsong
25:e Juli - 14 September

Paketet inkluderar:

  • Boende en vecka i 6-bädds lägenhetsstuga Fjällräven, Labben, Örnen, Falken eller Järven
  • Linne och slutstädning
  • Guide tre hela dagar
  • Lunch tillagad utomhus under guidedagar
  • Fiskekort för Kraddsele-området för hela vistelsen
  • Två dagar på specialsträckor
  • Trerätters middag på avslutningskvällen

Pris per person 11 800 kr per person. Minimum grupp 3 personer.

Valbart är att även köpa ett fiskekort för Ammarnäs-FVO vilket möjligjör fiske efter ammarnäsöring även i tjulån. Dessa kort kostar 700 kr per person för en vecka.