+46733761897
Paket & Priser » Ammarnäs Predatorvecka

Upplev ett häfitgare fiske i svenska fjällen. När snön smälter högre upp i fjället och vattnet ännu är kallt, inleds en ypperlig tid för att rikta fisket efter våra mest agressiva predatorer. I Ammarnäs finns ett bra bestånd av kanadaröding och gädda som vi fiskar efter i både strömmande vatten och sjöar. Få andra fiskare har kommit till Ammarnäs vid denna tid så här finns möjlighet att bo och fiska riktigt lyxigt till ett förmånligt pris. Här erbjuder vi ett paket med tre dagars guidning samt tillgång till flytringar under vistelsen.  

Fisket
Fisket bedrivs både i stilla vatten och stömmande. Gäddan och kanadarödingen håller sig till helt skilda platser vilket guiden kommer att kunna visa er. I detta paket är det endast tillåtet med flugfiske. Rekommenderad utrustning är ett flugspö i klass 9 med en lintermediatelina för gäddfisket. Det går även bra att fiska kanadaröding med denna utrustning även om ett flugspö i klass 8 lämpar sig bättre eftersom vi använder mindre flugor till detta fiske. En snabbare sjunklina kan vara bra att ha till fisket efter kanadaröding. 

Flytringar
Vill ni nytta flytringarna på övriga dagar utöver guidedagarna så är det bra att ha en rymlig bil för att kunna frakta dessa mellan platserna. De går snabbt att tömma ur och blåsa upp så det är inget behov utav att ha dem fullt uppblåsta i bilen. De kan ta en maxvikt på 145 kg och är väldigt säkra eftersom de har frigolitdyna och ryggstäd som hjälper dig hålla dig flytande även om den skulle bli helt punkterad. Flytvästar finns att låna om man vill. 

Säsong
Detta paket kan endast bokas under juni månad. 

Paketet inkluderar:

  • Boende 7 dygn i vår finaste stuga (Lokatten)
  • Linne och slutstädning
  • Guide 2 dagar
  • Lunch tillagad utomhus under guidedagar
  • Tillgång till flytringar för samtliga deltagare i gruppen under hela veckan
  • Fiskekort för de gällande områderna: Ammarnäs+Kraddsele+övre sandsele.

Pris per person 8500 kr per person. Minimum grupp 3 personer.