+46733761897
Paket & Priser » Vandrarhemsrum Ammarnäs


Vandrarhemsboendet
På Ammarnäs Wärdshus erbjuder vi förutom hotellrum traditionella vandrarhemsrum. Både av typen "del i rum" på nedre botten och på övervåningen hittar du rum som du bokar för dig och ditt sällskap. Tvåbäddsrum upp till 6 bäddar erbjuds. Du använder vårt nybyggda gästkök för att laga måltider om du inte vill äta alla kvällar i restaurangen.

Hos oss kan du välja att bo med den grad av service du själv vill, från bädd i enkelt vandrarhemsrum till stuga eller hotellrum. Utanför Wärdshuset finns vår finaste stuga Lokatten, perfekt för familjen eller mindre grupper. Se mer om Lokatten här. Du hittar även andra stugor i Ammarnäs, läs mer om dessa här. Vi erbjuder paketlösningar där alla måltider och upplevelser ingår eller så bokar du enkelt själv din övernattning online och betalar med kort. 

Här bokar du ditt boende online!

Restaurangen
Vår restaurang är ett klassiskt inslag för alla som vandrar i fjällen och för alla som njuter av det världskända flugfisket i Ammarnäs. Här möts människor från när och fjärran. Lokala råvaror är avgörande för oss då långsiktig hållbarhet är vad vi vill dela med oss av. Alla våra viner är utvalda för att passa den aktuella menyn och viltet levereras av Anders Skum på Fjällvilt i Ammarnäs. Restaurangen erbjuder även skolbarnen i Ammarnäs lunch under terminerna. 

Aktiviteter
Vi kan hjälpa dig med alla spännande aktiviteter som finns i Ammarnäs, t.ex. vandring, cykling, norrskensskådning, skidåkning, båtturer, fågelskådning eller ridning.

Välkommen till Ammarnäs!